Dracula är nya sloten från Net Ent

Jag tror att de allra flesta känner till Dracula. Det är ursprungligen en skräckroman skriven av Bram Stoker som sedan filmatiserats massor av gånger. Min favorit är Dracula från 1992 regisserad av Francis Ford Coppola. Net Entertainment som jag framhåller som den allra främsta speltillverkaren har nu gjort en slot baserad på Dracula.

Här har jag varit bussig nog att ta en skärmdump på spelet när jag spelade det för några minuter sedan:

dracula_screenshot

Jag ska erkänna att jag inte är jättesåld på det här med blodsugare. Jag tycker att det har varit en alltför ihållande trend. Var man än vänder sig så är det Dracula, vampyrer eller annat på TV. Och så ska folk älta om det. Det kan lätt stå mig upp i halsen. Men man kan ju inte ta något ifrån Net Entertainment. Självklart måste de, som vilket företag som helst, vara snabbfotade och hänga på de trender som är aktuella.

Spelupplevelse och omdöme

Dracula är en riktigt påkostad slot. Det skulle inte förvåna mig om Net Entertainment lagt ned över ett år på att utveckla Dracula. När man startar spelet så möts man av ett litet intro. Det är en tjej som springer i en gränd bland en massa fladdermöss. Det är snyggt gjort. Väl inne i spelet så ser det ut som det brukar göra med skillnaden att Dracula själv sitter och gäckar till vänster om spelplanen. Dracula kommer i tid och otid att omvandlas till ett gäng fladdermöss som kommer flyga på spelplanen och hjälpa spelaren att vinna. Bonusspelet består av free spins.

Dessa free spins är väldigt värdefulla. För varje spinn kommer nämligen Dracula bli till fladdermus-gänget och hjälpa till lite med vinsterna. Har man riktig tur så hjälper han till rejält och ger spelaren en ordentlig storvinst. Enligt förhandstitten som Net Ent släppte kan Dracula täcka hela spelplanen vilket ger en supervinst. Så även fast jag kanske inte gillar temat supermycket så är det här en bra slot. Jag ger Dracula åtta av tio fladdermöss.